The Sims 2 Ve světě podnikání

17.05.2009 15:21

 

  • Nyní můžou mít simíci vlastní obchod. Můžou si vytvořit vlastní butik s módou, salón krásy, květinářství, obchod s elektronikou, výnosný řetěz restaurací nebo jakýkoliv jiný typ obchodu. Najímejte zaměstnance jak bude váš obchod růst a využíjte talentované simíky při výrobě hraček, k obsluze pokladny, svazování kytic, k navýšení prodejů a výrobě robotů. Ale pozor na líné zaměstnance a buďte připraveni je okamžitě vyhodit. Od šikovných začátečníků až po mistrovské řemeslníky, využíjte talentu svých Simů, aby co nejlépe vyhovovali vašim obchodnickým požadavkům. Vybudují úspěšné obchodní impérium nebo se stanou excentrickými podnikateli, kteří pracují na svém příštím velkém projektu?


1

  • Vytvořte úspěšný obchod
  • Otevřete obchody a prodávejte v nich skoro cokoliv od oblečení, elektroniky a hraček po květiny, pečivo, roboty a další. upravte jakkoli obchod jak vám vyhovuje měněním jeho tématu, rozmístěním objektů a úpravou cen. Najměte zaměstnance s velkými zkušenostmi a zaměstnance nezávislé manažery, kteří budou obchod vést zatímco je váš simík pryč.Sledujte jak váš obchod poroste z nicotného obchůdku do úspěšného impéria.



2

  • Buďte šéf
  • Trénujte zaměstnance, povyšujte ty nejlepší a vyhazujte flákače. Věnujte se různým zákazníkům včetně čumilů nebo věrných zákazníků. Poškádlete své Simíky a oblečte je do různých uniforem maskotů, které připomínají rytíře, ninji, gorily a další: Odměňte zaměstnance abyste povzbudily morálku, ale pozor na lenochy. Ty buďte připraveni bez váhání propustit !



3

  • Naučte se jak v tom chodit
  • Náš zákazník, náš pán. Vyvíjejte prodejní schopnosti vašeho Simíka a určete zda vaši zaměstnanci budou nesmlouvavými obchodníky nebo budou slevňovat zboží, aby dosáhli úspěšného obchodu. Vyhrajte ocenění , Nejlepší z nejlepších, abyste upevnily obchodní reputaci vašeho Simíka. Bude obchod vašeho simíka vydělávat víc peněz prodejem málo kvalitních produktů za nízké ceny nebo bude prodávat luxusní zboží za vyšší než vysoké ceny?



4

  • Proměňte talent za peníze
  • Aranžujte květiny, vyrábějte hračky a tvořte roboty, kteří budou chytat zloděje v domovech nebo budou uklízet obchod. Vyučte svého sima na mistrovskou úroveň, aby vyráběl nejoceňovanější a nejdražší zboží. Spokojte se s amaterským simíkem a jak na běžícím pásu vyrábějte různé nekvalitní výrobky. Vydělějte si na živobytí jak jen to půjde !



5

  • Více než 125 nových objektů
  • Zásobujte se základy pro podnikání vašeho Simíka včetně vitrín, kosmetických křesel, pracovních pultů, stojanů na květiny, pokladen a dalších. Doplňte atmosféru svého obchodu různými upoutávkami a výtahy pro snadnější orientaci v obchodě nebo sladěním uniforem všech zaměstnanců. Se všemi těmito novými předměty už nikdy nebude zakládání živností nuda !

—————

Zpět


Každý pátý den sem budu přidávat nové díly komixu ,,DENÍK PUBERŤAČKY''.. X)